Košarica 0 Košarica je prazna 0
Xiaomi
Jamstvo: 24 mj
Cijena
69,00
?

   

Cijena za plaćanje na rate: 69.00
Kartice 6 rata: 69,00 / već od 11,50 /mj
Kartice 12 rata: 69,00 / već od 5,75 /mj
PDV uključen u cijenu

Bitno nam je da ste zadovoljni!

Mogućnost povrata robe u roku 14 dana

Ostvari 15% popusta za plaćanje kreditnim i debitnim karticama Zagrebačke banke. U košarici na predviđenom mjestu upiši promo kod "ZABA15" kako bi se obračunao popust! Posebna ponuda traje do 14.07.2024. u 23:59 ili do isteka zaliha.

Foto plati za registrirane korisnike

Za mogućnost brzog načina plaćanja putem 2d bar kôda potrebno se prijaviti. Ukoliko nemaš korisnički račun, besplatno se registriraj.

Foto plati
Brzi način kupnje pomoću 2D bar koda za plaćanje
Dodaj u košaricu

Besplatna dostava za narudžbe iznad 70,00

Vrijeme isporuke: do 2 radna dana
Artikl je moguće kupiti i u trgovini:

Kamera koja nudi napredne značajke kao što su AI otkrivanje pokreta, dizajn otporan na vremenske uvjete, dvosmjernu audio komunikaciju, fleksibilne opcije pohrane, integraciju s pametnim domom, jednostavnu instalaciju i visokokvalitetne video snimke.

O proizvodu

Napredna AI Tehnologija: Xiaomi Outdoor Camera BW300 opremljena je naprednom AI tehnologijom koja omogućuje precizno otkrivanje pokreta. Ovo osigurava da primaš točne obavijesti samo kada je stvarno otkriveno kretanje, smanjujući lažne alarme.

Dizajn Otporan na Vremenske Uvjete: Kamera je dizajnirana da izdrži razne vremenske uvjete, što je čini idealnom za vanjsku upotrebu. Ima IP65 certifikat otpornosti na vremenske uvjete, što znači da je zaštićena od prodora prašine i mlazova vode niskog pritiska iz bilo kojeg smjera.

Dvosmjerna Audio Komunikacija: S ugrađenim zvučnicima i mikrofonom, kamera podržava dvosmjernu audio komunikaciju. Ova značajka ti omogućuje da slušaš i razgovaraš s posjetiteljima ili potencijalnim uljezima putem kamere koristeći povezanu mobilnu aplikaciju.

Lokalna i Cloud Pohrana: Xiaomi Outdoor Camera BW300 nudi opcije za lokalnu pohranu putem microSD kartice (do određene kapacitete) i cloud pohranu (potrebna pretplata). Ovo ti pruža fleksibilnost u odabiru mjesta za pohranu snimljenih materijala.

Integracija s Pametnim Domom: Kamera je kompatibilna s raznim ekosustavima pametnog doma, omogućujući ti da je integriraš s drugim pametnim uređajima za sigurnosni sustav povezanog doma. Kameru možeš kontrolirati glasovnim naredbama putem platformi poput Google Assistant-a i Amazon Alexa-e.

Mobilna Aplikacija: Xiaomi pruža korisnički prijateljsku mobilnu aplikaciju koja ti omogućuje jednostavno postavljanje i nadzor kamere na daljinu. Aplikacija omogućuje pregled uživo, reprodukciju snimljenih materijala, prilagodbu postavki i obavijesti za bilo koje događaje otkrivenog pokreta.

Instalacija: Kamera je dizajnirana za jednostavnu instalaciju i može se montirati na zidove, stropove ili druge površine koristeći priloženi montažni hardver. Bežični dizajn eliminira potrebu za kompliciranim ožičenjem, čineći postupak postavljanja jednostavnim i praktičnim.

Kvaliteta Videa: Kamera pruža visokokvalitetne video snimke sa svojom 2K rezolucijom i F1.6 otvorom blende, osiguravajući jasne i detaljne slike tijekom dana i noći.

Xiaomi Outdoor Camera BW300: kamera
Tehničke karakteristike
Pokloni Poklon Ostvari 15% popusta za plaćanje kreditnim i debitnim karticama Zagrebačke banke. U košarici na predviđenom mjestu upiši promo kod "ZABA15" kako bi se obračunao popust! Posebna ponuda traje do 14.07.2024. u 23:59 ili do isteka zaliha.
Komentari
Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni proizvod

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!
Xiaomi Outdoor Camera BW300: kamera

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel