Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 19. kolovoz 2016.

Odaberite onaj mobitel koji najbolje odgovara uzrastu vašeg djeteta. Različiti modeli prilagođeni su različitim potrebama svakog školarca. Za nešto starije pripremili smo pregled odličnih pametnih telefona koji mogu pomoću pri učenju.

1. - 2. razred

Mobiteli kao što je Nokia 225, odlikuju se klasičnim dizajnom i visokom razinom izdržljivosti. Ovaj povoljni model dolazi s ekranom u boji, odličnim za pregledavanje slika, videa ili igranje igara. Baterija traje dugo, čak do 21h za vrijeme razgovora pa će vas vaš prvašić moći dobiti u svakom trenutku. Dobro je znati da ovaj model dolazi s dual-SIM opcijom.

3. – 4. razred

Ako želite odabrati prvi pametni telefon za vaše dijete, onda je model Samsung J1 dobar izbor. Pripada skupini povoljnih pametnih telefona, a opremljen je s Android v.5.1.1 Lollipop operativnim sustavom, ekranom osjetljivim na dodir te mogućnošću povezivanja s 4G mrežom.

5. – 6. razred

Alcatel POP Star, osim što je vizualno privlačan, on je i jak uređaj s četverojezgrenim procesorom. Velik 5'' ekran i 8GB memorije koju je moguće proširiti do 32GB s microSD karticom, omogućit će brz i jednostavan pristup svim pohranjenim dokumentima.

7. – 8. razred

Coolpad je moderna marka pametnih telefona i nalazi se u top 10 najprodavanijih mobilnih uređaja. Izrazito je popularan kod tinejdžera i studenata zbog svoje povoljne cijene i odličnih premium performansi. ModelCoolpad Torino S DS mobitel s 4.7'' zakrivljenim ekranom, čitačem otisaka prstiju i četverojezgrenim procesorom dovoljno je snažan za sve školske aktivnosti.

1. – 2. srednje

Huawei vodeći je svjetski proizvođač informacijske i komunikacijske tehnologije (ICT). Huawei ponuda pametnih telefona sastavljena je od brojnih inovativnih rješenja koja će zadovoljiti sve želje vašeg srednjoškolca. Model Huawei Y6 DSnudi odličan 5'' HD zaslon, sa sjajnim bojama, realnim kontrastom i kvalitetnom 8Mpix kamerom. Korištenje olakšava i izdržljiva baterija.

3. – 4. srednje

Alcatel POP 4S ima nešto veći ekran od čak 5.5'' s FullHD rezolucijom. Za svakog maturanta važna je i kvalitetna kamera, a ovaj model ima glavnu kameru od čak 13Mpix koja će zabilježiti sva sjećanja s maturalca. Memorija iznosi 16GB i moguće ju je proširiti na 64GB.

Studenti

Učenje u knjižnici, praćenje bilješki s predavanja i predaja zadaća lakša je uzLumiju 650 DS koja dolazi s uključenim Office 365 paketom i Windows 10 operativnim sustavom. Mogućnost proširenja memorije s microSD karticom do 200GB osigurat će da svaki dokument, fotografija ili glazba bude na dohvat ruke.

 

Saznajte i s kojim aplikacijama možete opremiti pametni telefon za vaše školarce i studente kako bi ih najbolje iskoristili za učenje.

Pronađite mobitel za vašeg školarca!

 

Izvor fotografija: Pixabay. Copyright and licence: Free to Use.

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel